The Basic Principles Of طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای
The Basic Principles Of طراحی سایت فروشگاهی حرفه ای
Blog Article
در این ویدیو شما میتوانید نحوه سفارشیسازی قالب را از قسمت تنظیمات قالب وودمارت مشاهده کنید.
در این ویدئو از آموزش طراحی سایت فروشگاهی دسته و برچسب را تعریف میکنیم.
- معرفی افزونه دیجیتس و ضرورت استفاده از آن در سایت فروشگاهی
طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس به راحتی میتوانید افزونههای متنوعی را نصب کنید و از آنها استفاده کنید. ووکامرس یکی از افزونههای پرکاربرد وردپرس برای ساخت سایت فروشگاهی است که تمام امکانات مورد نیاز یک فروشگاه اینترنتی را یکجا دارد.
تا این مرحله به طور کامل با نحوه آموزش طراحی وبسایت فروشگاهی آشنا شدید و حالا میدانید باید چه مراحلی را برای داشتن یک سایت فروشگاهی خوب پشت سر بگذارید.
اکثر قالبها امکان تغییر و سفارشیسازی قسمتهای مختلف سایت را برای شما فراهم میکنند. اما در زمان خرید قالب برای طراحی سایت فروشگاهی باید معیارهایی را درنظر بگیرید که در این بخش به آنها اشاره میکنیم. معیارهایی که هرگز از دانستن آنها پشیمان نخواهید شد.
از ابزارهای موجود برای بررسی دسترسی نام دامنه استفاده کنید.
پنل مشتریان هرچند که آخرین بخش از فرایند فروش محصول است اما طراحی آن اصلا ساده نیست. ما امکانات این پنل را به ترتیب به سه بخش مجزا تقسیم کردهایم؛ سبد خرید، اطلاعات ارسال، اطلاعات پرداخت.
در این بخش از آموزش طراحی سایت فروشگاهی، سیستم حمل و نقل در ووکامرس را با هم بررسی میکنیم.
در آموزش صفر تا صد طراحی سایت فروشگاه اینترنتی میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید. اگر به دنبال طراحی سایت رایگان هستید، میتوانید خودتان دست به کار شوید و با استفاده از سایتسازها یک سایت فروشگاهی بسازید.
اسلایدر یکی از المانهای ضروری برای طراحی هر نوع سایت بهخصوص سایت فروشگاهی است. اما اغلب در سایتهای کسبوکار و سایتهای فروشگاه آنلاین استفاده میشود.
این موضوع در طراحی سایتهای فروشگاهی اهمیت بیشتری دارد و باید اینجا را کلیک کنید جدیتر گرفته شود. در این جلسه از طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس درباره مهمترین معیارهای خرید دامنه با شما صحبت میکنیم.
بررسی کنید که قالب بهروزرسانیهای امنیتی و فنی منظم دریافت میکند.
تبلیغات و بازاریابی آنلاین میتواند به جذب مشتریان جدید و افزایش فروش کمک کند. ابتدا، استفاده از شبکههای اجتماعی مانند اینستاگرام و فیسبوک به شما این امکان را میدهد که با مخاطبان خود در تعامل باشید و محصولات خود را به نمایش بگذارید.